INSPIRÁLÓDJON

Akár új házat épít, akár a régit szeretné felújítani, a homlokzat színének kiválasztása mindig kihívást jelent. Inspirációs útmutatónkkal megkönnyítheti a döntést.

Legújabb

TRENDEK SZÍNEK INSPIRÁCIÓK HARMONIA

Harmónia és egyensúly - a 2022-es év színe

Az életben harmóniára és egyensúlyra törekszünk, mely vonatkozik az értékeinkre, a családra, a munkára és a táplálkozásra, valamint az építészetre és a belsőépítészetre is. Erre utal a ZANZIBAR 6, a 2022-es év színe a Harmonikus & Kiegyensúlyozott palettáról.

TOVÁBB OLVASOK

Kövessen minket, hogy találjon még több inspiráló tartalmat

TRENDEK ÉPÍTÉSZETI INSPIRÁCIÓK FENNTARTHATÓSÁG

Az építészet trendjei 2022-ben

Az utóbbi idők emlékeztettek bennünket arra, hogy az egyetlen dolog amelyben biztosak lehetünk az az, hogy a világunk folyton változik. Ez az élet számos területére vonatkozik, és ezek egyike az építészeti trendek fejlődése. Hogy milyen változásokra összpontosítsuk figyelmünket 2022-ben? Az az alábbi cikkből kiderül.

SZÍNEK FENNTARTHATÓSÁG ÖKOMEGOLDÁS TRENDEK

AZ ÉPÍTÉSZET ZÖLD OLDALA

A színek a szenvedélyünk. Mivel a természet minden tevékenységünket inspirálja, egy dologban biztosak lehetünk: a zöld soha nem megy ki a divatból. A fenntarthatósági trend egy pillanat alatt kapott szárnyra és tört világuralomra. A jó hír pedig, hogy a trend terjedése nem lassul! Számos iparág mellett, az építőipar és az építészet is, folyamatosan új öko-megoldások bevezetésére törekszik.

ÉPÍTÉSZET